Bel ons: 020-4361119 Dorpsstraat 8, Ilpendam
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Summer is Magic Bingo

11 juni @ 16:00 19:00

Deze keer een geheel andere vorm van Bingo. Een DJ welke zorgt voor een gezellige sfeer, een zomers welkomstdrankje en een hapje en dat alles gepresenteerd door Jolien ! Kortom The Summer Is Magic Bingo wordt een uitermate gezellige middag feest voor iedereen die er even lekker met vrienden of vriendinnen tussenuit wil, en kans wil maken op mooie prijzen.

Er worden 8 rondes gespeelt. Dit is INCLUSIEF een BONUSRONDE. Hoewel niet verplicht zouden we het te gek vinden als je in een tropische outfit op deze Bingo verschijnt 🙂

BESTELLEN / RESERVEREN

Bij uw online bestelling/aanmelding besteld u 1 of meerdere sets boekjes voor 8 ronden. Dit is INCLUSIEF een speelkaart voor de Bonusronde [In deze ronde gaat de hoofdprijs er uit]. Deze complete set kost € 20,00

DE BONUSRONDE

U kunt voor de Bonusronde nu al extra kaarten meebestellen, en dus meer kans maken op de Hoofdprijs.

EXTRA KAARTEN/BOEKJES

Tijdens de Bingo zelf kunt u extra boekjes [8 kaarten] en/of losse Bonuskaarten kopen.

AANTAL DEELNEMERS

Omdat het voor ons van belang is te weten voor hoeveel personen u vooraf reserveert cq deelnamekaarten besteld, vragen wij u dit tijdens de bestelling aan te geven. Op basis van dit aantal zorgen wij voor zitplaatsen. Het aantal zitplaatsen mag nooit lager zijn dan het aantal sets Bingokaarten [van 8 stuks] u besteld.

MINIMAAL AANTAL DEELNEMERS | VERGUNNING

Samen met de organisatie hebben wij een minimaal aantal deelnemers vastgesteld, Als er 1 maand voor aanvang van de Bingo te weinig  aanmeldingen zijn, kunnen wij niet anders dan de Bingo annuleren. Ook kan het zijn dat ons de vergunning wordt geweigerd. Hoewel we daar niet van uit gaan, zou het toch kunnen. In al die gevallen dat u vooruit betaald heeft, storten wij het volledige bedrag weer aan u terug.

20€ (vanaf prijs)

Dorpshuis Ilpendam

020-4361972

View Organizer Website

Dorpshuis Ilpendam

Kerkstraat 1
Ilpendam, 1452 PR Netherlands
+ Google Map
1452PR